Бащата на милиардера Илон Мъск – Ерол Мъск, разкри, че

...
Бащата на милиардера Илон Мъск – Ерол Мъск, разкри, че
Коментари Харесай

76-годишният баща на Илон Мъск направи второ бебе на доведената си дъщеря

Бащата на милиардера Илон Мъск – Ерол Мъск, разкри, че има второ непланирано дете от 35-годишната си доведена щерка. Той направи това в шокиращо изявление за „ Сън “.

76-годишният Ерол Мъск и Жана Безюденхаут посрещнали второто си дете преди три години. През 2018 се родил първият им наследник – Елиът Ръш, именуван на галено Ръши. Тогава се появи информация, че създателят на „ Тесла “ Илон Мъск е буен, когато схванал, че татко му има дете от доведената щерка, която той е отгледал от 4-годишна, написа Блиц.

Ерол бил женен за майката на Жана – Хайде, в продължение на 18 години и двамата имат две деца.

Сега Ерол разкри, че второто дете от Жана не е било планувано, само че той живял с нея след раждането на първия им наследник в продължение на 18 месеца и най-вероятното тогава е била зачената и родена и щерка им. „ Не съм ѝ правил ДНК тест. Но тя наподобява тъкмо като другите ми дъщери “, споделя инженерът от Южна Африка.

Elon Musk’s father, Errol Musk, announces he has welcomed a second child with his stepdaughter - who he raised since she was 4 years old.

“The only thing we are on Earth for is to reproduce.”
— Pop Base (@PopBase)

„ Тя не беше планувана. Но ние живеехме дружно. Жана остана тук към 18 месеца откакто се роди Ръши. Но осъзнах, че тя е две генерации след мен, до момента в който майка ѝ беше едно потомство след мен, когато се ожених за нея. /…/ Ожених се за майка ѝ, когато тя беше на 25, а аз бях на 45. Тя беше несъмнено най-добре изглеждащата жена, която съм виждал “, споделя Ерол Мъск.

Той съобщи, че към този момент не живее с Жана, само че двамата имали „ доста обвързаност между тях “. „ Но това не е практично. Тя ще стане на 35. Тя продължава. А в случай че аз съм в близост, най-после тя отново може да се върне при мен. Трудно е. желая да кажа, бих предпочел те да са тук. Но Жана пристигна и прекара тук няколко дни преди 6 месеца. И децата започнаха да ми лазят по нервите. А когато си отидоха, ми липсваха “, сподели той.

На въпрос дали би имал още деца, Ерол дава отговор: „ Единственото нещо, за което сме на Земята, е да се възпроизвеждаме. Ако можех да имам още едно дете, бих. Не виждам причина да не го направя. Ако бях мислил за това, тогава Илон или Кимбал нямаше да съществуват “, споделя той.

Ерол, обаче, признава, че другите му дъщери били шокирани от връзката му с Жана, тъй като за тях тя била тяхна сестра.

Илон Мъск продължава да е в обтегнати връзки с татко си. Той, обаче, следва неговия образец. Миналия месец стана ясно, че той е станал татко на още две деца, с което общият им брой става 9.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР