Бащата на Меган Маркъл разкритикува поведението на дъщеря си, пише

...
Бащата на Меган Маркъл разкритикува поведението на дъщеря си, пише
Коментари Харесай

Бащата на Меган Маркъл критикува дъщеря си

Бащата на Меган Маркъл разкритикува държанието на щерка си , написа Daily Mail с отпратка към биографична книга за херцога и херцогинята на Съсекс „ В търсене на независимост “, написана от светските хроникьори Омид Скуби и Каролин Дюран.

След изказването на принц Хари и Меган Маркъл, че не са взели участие в издаването на книгата, където има недоволства от членове на кралското семейство, 75-годишният Томас Маркъл прикани херцозите на Съсекс „ да не хленчат и да не се оплакват “. " Обичам щерка си, само че не се гордея с това коя е през днешния ден ", сподели той.

„ В търсене на независимост “ се приказва, че херцогът и херцогинята на Съсекс отказали помощ от кралския двор в отбрана на Томас Маркъл от медийни рецензии. Мъжът беше изумен от тази информация,наричайки я „ невероятна “.

През февруари бащата на Меган Маркъл упрекна щерка си в засегнатост на кралицата и английския народ. Той осъди изказването, направено от херцогинята на Съсекс и нейния брачен партньор, принц Хари, след възбраната на запазената марка Sussex Royal.

„ Меган и Хари в този момент в действителност ме нервират. Не мисля, че имат право да употребяват думата Royal /кралски/ “, разяснява той

От 1 април принц Хари и Меган Маркъл престанаха да работят като членове на английското кралско семейство. За да могат да се реалокират в Съединените щати, да работят и да вършат бизнес, те трябваше да се откажат от купата „ Кралско височество “, държавно финансиране и марката Sussex Royal. В идващите месеци те ще могат да разчитат на помощта на бащата на Хари, принц Чарлз, който ще заплати разноските на сина и снаха си от личните си средства.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР