Бащата на Меган Маркъл призова кралското семейство да отнеме титлата

...
Бащата на Меган Маркъл призова кралското семейство да отнеме титлата
Коментари Харесай

Бащата на Мегън Маркъл се срамува от нея: Да й отнемат титлата на херцогиня, гпупава е

Бащата на Меган Маркъл прикани кралското семейство да отнеме купата на херцогинята на Съсекс и съобщи, че тя е " обидила “ кралското семейство с изненадващото ѝ изявление пред Елън Дедженеръс.

Томас Маркъл се е почувствал " компрометиран “, до момента в който е гледал изявлението на щерка си.

Той назова представянето на някогашната актриса " глупава каскада “ и е безапелационен, че тя е " обидила кралицата, кралското семейство и английския народ “.

По време на изявлението Меган остави група улични търговци с отворена уста, откакто пя и танцува пред тях, наричайки себе си " мама “ като част от смешка със скрита камера по време на шоуто на Елън Елън Дедженеръс.

Говорейки пред таблоида Sun Томас Маркъл съобщи:

" Тя обиди кралицата, кралското семейство и английския народ. Направи се на цялостна глупачка и би трябвало да загуби купата си. Обичам щерка си, само че представянето ѝ беше неуместно “.

По време на изявлението Меган съобщи, че като начинаеща актриса е имала остаряла счупена кола, от която е трябвало да излиза през багажника, само че татко ѝ опроверга тези изказвания. Той е безапелационен, че това не е била " разрушена остаряла кола “ и акцентира, че щерка му " имала доста помощ, когато е започвала в Холивуд “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР