Бащата на Майкъл Джексън не успя да пребори рака. 89-годишният

...
Бащата на Майкъл Джексън не успя да пребори рака. 89-годишният
Коментари Харесай

Почина бащата на Майкъл Джексън

Бащата на Майкъл Джексън не съумя да пребори рака. 89-годишният мъж предчустваше кончината си и даже пусна в обществените мрежи печален пост, на който стои на фона на залеза на слънцето.



Джон Джексън умря на 90 години. Както оповестява уеб страницата TMZ, базирайки се на личен източник, той е умрял в Лос Анджелис.
По-рано стана ясно, че Джо Джексън е признат в болница. Той бе диагностициран с четвърти етап на рак на панкреаса. Самите му деца също признаваха, че той е в доста неприятно положение и към този момент е на крачка от гибелта.

След гибелта на най-известното от 11-те си деца – Майкъл, Джо беше в изострен спор с компанията, ръководеща наследството му. В последните си дни, обаче, той се е помирил с хората в нея. Отчасти това станало, тъй като те се погрижили за него да бъдат положени всички нужни грижи по време на неговото заболяване.



Джо Джексън бе продуцент на групата Jackson Five и управляваше лейбъла Ivory Tower International Record. Той бе също по този начин персонален продуцент на краля на поп-музиката - своя наследник Майкъл.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР