Бащата на Лионел Меси - Хорхе, се е срещнал с

...
Бащата на Лионел Меси - Хорхе, се е срещнал с
Коментари Харесай

Завръщане на Меси в Барселона вече не е невъзможно

Бащата на Лионел Меси - Хорхе, се е срещнал с президента на “Барселона ” Жоан Лапорта, като двамата даже са разискали евентуално завръщане на легендата, заяви радио “Каталуня ”, представено от Българска телеграфна агенция.

Те са разискали също по този начин скандалното изявление на един от братята на футболиста Матиас, който неотдавна съобщи, че преди Лео никой не бил знаел за “Барселона ” и че клубът се е отнесъл неуважително към №10. След това се извини.

Новината за среща на Хорхе Меси с Лапорта бе доказана и от други испански медии, съгласно които връзките сред Меси-баща и Лапорта са се подобрили.

Завръщане на състезател №1 на Световното при каталунците няма да е елементарно, само че подобен вид към този момент не се отхвърля, както до неотдавна. Лионел Меси бил в непрекъснат контакт с някогашния си съотборник и сегашен старши треньор на отбора Шави Ернандес.

Лео пътува до дома си в Каталуня при започване на седмицата и се срещна с други двама някогашни съотборници - Жорди Алба и Серхио Бускетс. Според информациите двамата са подготвени да останат в състава на каталунците и да понижат фрапантно възнагражденията си, с цел да бъде осъществен възможен предстоящ контракт на аржентинската суперзвезда.

Самият Меси също ще би трябвало да се съгласи да взема доста по-малко поради изисквнето за таван на заплатите в Ла Лига и нежеланото финансово положение на Барса.

В същото време най-малко на този стадий не наподобява доста евентуално “десетката ” да остане в ПСЖ. Смяташе се, че двете страни ще се схванат след Световното, само че преди дни Хорхе Меси пътува до Париж без резултат. Синът му става свободен сътрудник на 30 юни.

Като други вероятни дестинации - в случай че не остане в Европа, се сочат Съединени американски щати и Саудитска Арабия, където Лео може да последва Кристиано Роналдо.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР