Бащата на корнербека на НФЛ Кейлъб Фарли загина при експлозия в дома на Северна Каролина

...
МУРСВИЛ, Северна Каролина (AP) — Бащата на корнербека на Тенеси
Коментари Харесай

МУРСВИЛ, Северна Каролина (AP) — Бащата на корнербека на Тенеси Тайтаните Кейлъб Фарли загина през нощта при експлозия, която унищожи дома на играча на НФЛ в Северна Каролина и остави друг човек е ранен, съобщиха властите.

61-годишният Робърт М. Фарли е намерен мъртъв сред отломките на къщата в езерото Норман, Северна Каролина, във вторник сутринта, каза Кент Грийн, директор на противопожарните служби и спешните служби на окръг Иредъл Ръководство.

Първите респонденти пристигнаха в къщата няколко минути след полунощ във вторник и намериха Крисчън Роджърс, на 25 години, да излиза от рухналата сграда, каза Грийн. Роджърс, приятел на семейството, беше транспортиран до Atrium Health Carolinas Medical Center в Шарлот с мозъчно сътресение. Той е „буден и нащрек“, каза Грийн, но все още не е изписан от болницата.

Грийн каза, че газът трябва да се е натрупал за дълъг период от време и вероятно е намерил пътя си до източник на запалване, което е предизвикало експлозията. Експлозията, която местните власти определиха като случайна, е избухнала в спалня и не е нанесла щети на околните домове.

Къщата е върху голям парцел на около 45 километра северно от Шарлот. Окръжните регистри за имоти посочват данъчната стойност на дома като близо 2 милиона долара.

В предния двор във вторник изолация висеше от дърветата, матрак с кралски размер и счупена чаша за кафе с надпис „Татко от Virginia Tech“ лежи на моравата. Дървени отломки и рамки на прозорци бяха взривени на най-малко 50 ярда (45 метра) от взрива.

„В него не можеше да има жив човек – това беше първата ми мисъл“, каза Грийн. „И когато Разбрах, че някой е излязъл от него, бях изумен. Това беше дом с площ от 6300 квадратни фута и няма нищо останало, освен може би част от гаража."

Документите за собственост показват Калеб Фарли като собственик на къщата. Играчът на Титаните не е бил там по време на съобщиха за експлозия, каза Грийн. Неговите съотборници казаха по-рано във вторник, че той е бил един от последните играчи, които са напуснали съблекалнята в понеделник вечерта. направи всичко възможно, за да подкрепи Фарли. Неговите съотборници потвърдиха, че Фарли, който е роден и израснал в близкия Мейдън, Северна Каролина, се е прибрал във вторник сутринта в щата Тар Хийл.

Фарли, номер 22 в общото класиране избран в драфта за 2021 г., беше поставен като контузен резерв миналия ноември със заден проблем. Той изигра 12 мача през първите си два сезона и в момента е посочен като физически неспособен да се представи, тъй като Титаните приключват тренировъчния лагер тази седмица.

В колежа корнербекът с височина 6 фута 2 и тежък 197 паунда беше първият високопоставен играч, който се отказа от сезон 2020 поради пандемията от коронавирус. Той загуби майка си от рак през 2018 г. и не желаеше да изложи друг любим на риск, докато играеше във Virginia Tech.

Врабел каза на титаните за загубата на Калеб Фарли в края на двубоя във вторник, а след това и на играчите коленичи в привидна молитва. Той каза, че това, което е важно, е те да направят всичко, за да подкрепят Фарли и семейството му.

„Това е най-важното нещо е да се съсредоточите върху него, а не върху който и да е от... всичко останало е доста тривиално“, каза Врабел след тренират в щаба на отбора в Нешвил.

Сигурността на Титаните Кевин Баярд загуби собствената си майка през юни 2022 г. Той каза, че е казал на Фарли, преди да се върне в Северна Каролина, да се облегне на вярата си.

< p>“Знам, че той също е загубил майка си в ранна възраст, така че се е справил и с много нещастия,” каза Баярд. „Така че е много трагично. И, знаете ли, като екип и като брат, всичко, което можем да направим и всичко, което мога да направя, е да се опитам да бъда до него."

Местният пожарен служител продължава да разследва причината от колапса заедно с Бюрото за разследване на щата Северна Каролина, Dominion Energy и Бюрото за алкохол, тютюн и огнестрелни оръжия на САЩ.

Грийн каза, че не може да потвърди дали газовата компания или собственикът на къщата ще бъдат отговорни за Газомерът, използван за измерване на обема на горивните газове, протичащи в близките домове, е изолиран и не представлява никаква настояща опасност за другите в общността, каза Грийн.

Говорителят на Dominion Energy Бонита Билингсли Харис написа в имейл до Асошиейтед прес, че енергийната компания е била сред първите на място, когато е съобщено за експлозията."Ние продължаваме да работим в координация с персонала за спешна помощ по това продължаващо разследване. Ние сме дълбоко натъжени от трагичната загуба на живот. ”

___

Авторът на AP Pro Football Тереза ​​М. Уокър съобщи от Нешвил, Тенеси.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР