Бащата на Килиан Мбапе - Уилфред, даде интервю за седмичника

...
Бащата на Килиан Мбапе - Уилфред, даде интервю за седмичника
Коментари Харесай

Бащата на Мбапе с интересни разкрития за детството на звездата: Плачеше всеки ден в Монако

Бащата на Килиан Мбапе - Уилфред, даде изявление за седмичника " Франс Футбол ", в което разкри забавни детайлности за звездата на Пари Сен Жермен, когато е бил малко дете. 

" Не взимах Килиан с мен на мачовете първо. Исках самичък да прояви предпочитание да пристигна. Но откакто изпочупи цялата къща с топката, го заведох на терена, когато бе на 4 години. Липсваше един състезател и той можеше да се включи. Облече една фланелка, която му бе най-малко с 5 номера по-голяма. Всички на терена тичаха, с изключение на него. Стоеше пред вратата с задачата да вкара гол. Повтаряше: " Няма да търча, ще играя в офанзива. След мача трябваше да му обясня някои неща ", спомня си Уилфрид, който е футболен треньор и сътрудник. Той твърди, че постоянно е учел сина си да играе с " полуда, благотворителност и фикция ". " На един шампионат за деца в Шарни, покрай Оксер, се класирахме да финала. И тогава капитанът на противниковия тим попаде тъжба против Килиан. Защото беше най-малкият и невисок от всички. Наложи се да демонстрираме картотеката му ", изясни бащата. 
 Треньорът на ПСЖ: Мбапе е лицето на плана, само че не е над клуба Треньорът на ПСЖ: Мбапе е лицето на плана, само че не е над клуба
Той разкри, че с Килиан са сключили контракт, че откакто му е треньор, това няма да наруши връзките сред двамата. " Двамата подписахме контракт, с цел да не разрушим връзките си. Разбрахме се, че ще оставим футболните проблеми на терена. Когато сме афектирани или разсърдени, това би трябвало да става отвън дома ни ", споделя той. Бащата разкри още, че Килина е имал сложен интервал в Монако. 

" Той имаше проблеми първоначално в Монако, като оставаше на пейката. Ситуацията беше сложна за него и за мен. Беше първото отчаяние, плачеше всеки ден. Но най-трудното бе, че нямаше пояснение. Не се намесих, тъй като се сложих на мястото на треньора и нямаше да ми хареса да се месят родителите ", добави Уилфрид. 
 Изненада: Манчестър Юнайтед ще опита да размени Роналдо с Мбапе Изненада: Манчестър Юнайтед ще опита да размени Роналдо с Мбапе
" В последна сметка взех решение да загърбя тази взаимност сред сътрудници, откакто видяп, че Килиан се срутва. Исках да получа пояснение. Бях сърдит на себе си, тъй като не мисля, че се бях подготвил добре за тази обстановка. Не се притеснявах толкоз, тъй като доста хора ми се обадиха и ме поучаваха Килиан да напусне Монако. Но той беше прекомерно благ ", споделя бащата. 

Ситуацията се трансформира, а с цел да покаже какъв брой благ е Килиан Мбапе татко му споделя следния случай. " Той остави всички играчи на Монако да минат пред него и да се качат на рейса. Когато го попитах " Защо? ", той ми отговори, че не е желал да седне на мястото на някого. Искал всички да се настанят, а той ще седне там, където е свободно ".

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР