Бащата на Илия Павлов – Павел Найденов, е починал, обявиха

...
Бащата на Илия Павлов – Павел Найденов, е починал, обявиха
Коментари Харесай

МЪЛНИЯ: COVID-19 уби бащата на Илия Павлов

Бащата на Илия Павлов – Павел Найденов, е умрял, оповестиха близки до фамилията на властелина на " Мултигруп ". За гибелта на 84-годишния мъж преди месец не е обявено обществено, било е проведено опело в наличието на едвам четирима души. След това бай Павел е бил кремиран.

Според непотвърдена информация, при започване на февруари тази година Павел Найденов е получил фрактура на крайници. Незнайно за какво е бил пратен в софийски приют. Там пристигнала другата огромна пакост – разболял се от ковид. На 24 февруари, в деня, в който стартира войната в Украйна, той е умрял.

Последната медийна изява на Павел Найденов датира от началото на 2022 година. През януари той даде изявление, в което съобщи, че синът му Илия е бил погубен през март 2003 година от съперници.

" Илия стартира кариерата си с моите уроци, със същия ред, със същите условия и правила. Например, че не се пипат непознати пари, държавни пари. Все беше към мен още от дребен. После също взе дружно сме работили. Затова, даже и когато става първият български милиардер, Илия Павлов не се главозамайваше. Парите не го трансформираха въобще ", твърдеше бай Павел.

През 2010 година Найденов претърпя още една фамилна покруса – в Щатите бяха убити щерка му Славка и внукът му Пол, който е кръстен на него.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР