Бащата на Филип Кръстев - Явор Кръстев, говори относно полемиката

...
Бащата на Филип Кръстев - Явор Кръстев, говори относно полемиката
Коментари Харесай

Бащата на Филип Кръстев разказа за полемиката около трансфера на сина си

Бащата на Филип Кръстев - Явор Кръстев, приказва по отношение на полемиката към прехвърлянето на сина му, която продължава към този момент съвсем година. Родителят на халфа на Троа съобщи, че сътрудникът му Николай Жейнов по никакъв метод не попречил прехвърлянето му в белгийския Ломел, а също по този начин и изясни за оторизацията, която Филип е подписал към различен сътрудник - Петьо Костадинов.

“Не виждам за какво още веднъж се подема тематиката за тази оторизация все едно е нещо кой знае какво. Относно нея-синът ми Филип Кръстев я подписа на господин Петьо Костадинов към клуб Манчестър Сити. В реалност съм осведомен, че договарянията се водиха от представители на клуба. Всъщност информацията, която подава Петьо Костадинов към Филип е мощно подвеждаща и в следствие се оказа, че ще бъде платен от клуб, на който ръководителите на Славия му бъркаха името, а точно Ломел. Когато Филип подписа документа за посланичество с Ман Сити този тим не съществуваше като алтернатива. После разбрахме, че футболната група го е придобила. Мисля, че има разлика чия благосъстоятелност си”, сподели Кръстев.

“И тъй като съм директен очевидец на събитията желая да кажа, че сътрудникът на Филип Николай Жейнов в никакъв случай по никакъв метод не е попречил прехвърлянето му, а в противен случай постоянно е давал мнението си и препоръките си, само че решението постоянно си е било на Филип и по-късно е помагал нещата да се случат. Не знам от кое място потеглят сходни внушения. Просто не са правилни.”, сподели още Кръстев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР