Бащата на депутата от ДПС Делян Пеевски е осъдил бившия

...
Бащата на депутата от ДПС Делян Пеевски е осъдил бившия
Коментари Харесай

Бащата на Пеевски осъди Антон Тодоров

Бащата на депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски е осъдил някогашния депутат от ГЕРБ Антон Тодоров. Решението по делото в Софийския градски съд (СГС) е от 11 май 2018 година, сподели информация на „ Флагман”.

Славчо Пеевски се жалва от нарушаване на авторското право и за претърпени имуществени и неимуществени вреди. Причината е, че Антон Тодоров разгласил фотография в книгата си „ Задкулисието на прехода - България против олигарсите “. Фотосът е от 1980 година на новородения Делян Пеевски с майка му Ирена Кръстева и бащата Славчо Пеевски. Той документира изписването на бебето от болничното заведение.

Снимката е направена от дядото на Делян Пеевски (и татко на Славчо) - Кънчо Пеевски. В книгата си обаче Антон Тодоров написал, че тя му е персонален списък. Свидетел в процеса е журналистът Маргарита Михнева. Именно в нейно предаване по „ Канал 3” през 2010 година фотографията била показана обществено за първи път. Точно тогава в студиото се срещнали и страните по делото – Славчо Пеевски и Антон Тодоров.
Колаж: Флагман
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР