Бащата на бившата актриса Меган Маркъл и настояща херцогиня Меган

...
Бащата на бившата актриса Меган Маркъл и настояща херцогиня Меган
Коментари Харесай

Бащата на херцогиня Меган: По празниците трябва да сме заедно

Бащата на някогашната актриса Меган Маркъл и сегашна херцогиня Меган съобщи, че се надява английската кралица Елизабет Втора да му помогне да се сдобри с щерка си, която през май се омъжи за принц Хари , съобщи Ройтерс.

 
" Бих оценил всичко,което Нейно Величество би подхванала в тази тенденция, с цел да можем да решим нашите фамилни проблеми ", съобщи Томас Маркъл в изявление, обещано за телевизионния канал Ай Ти Ви.
Thomas Markle gives his first interview since the last one. Families are complicated & while he's every right to speak out if he wants to, many will struggle to understand what he hopes to achieve. It certainly makes a reconciliation less, not more likely
— Rebecca English (@RE_DailyMail) " Всички фамилии са идентични, без значение дали са кралски или най-обикновени. По празниците всички би трябвало да сме дружно ", посочи Томас Маркъл.

 
Бащата на херцогинята на Съсекс се оплака, че не е получил честитка за Коледа от щерка си Меган, само че би се радвал, в случай че въпреки всичко изгладят своите връзки.

 
Томас Маркъл съобщи, че доста обича щерка си и я прикани да му се обади при пръв вероятен случай или най-малко да му изпрати SMS.
WORLD EXCLUSIVE

’We’re family. Please reach out to me.’

Meghan Markle’s father Thomas says he tries to reach out to his daughter every day but hasn’t had a response. | |
— Good Morning Britain (@GMB)

Томас и Меган не си приказват от месец май, когато беше венчавката ѝ с принц Хари. Таткото на Меган получи значима роля в сватбената гала – той трябваше да води щерка си до олтара. Впоследствие обаче се развихри скандал с папаршки фотоси, на които Томас Маркъл се съгласил против 100 000 $. Заради създалата се обстановка той реши да се откаже от присъединяване си, като уточни, че не желае повече да „ излага и тормози “ щерка си.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР