Бащата на българчето в САЩ, което се самоуби заради играта

...
Бащата на българчето в САЩ, което се самоуби заради играта
Коментари Харесай

Бащата на българчето, самоубило се заради „Син кит” проговори и разказа покъртителната история на детето си

Бащата на българчето в Съединени американски щати, което се самоуби поради играта " Син кит " сподели невероятна мощ и призна, че без значение от всичко продължава да гледа напред, колкото и да му е тежко.
Той проговори пред екип на Нова телевизия и описа, че момичето учело български, а малко преди самоубийството споделило, че свободно приказва и съветски.

Запазваме самоличността на 16-годишното момиче и на фамилията по тяхна молба.

„ Продължавам да подкрепям фамилията си, да се грижа за тях. Не съм се отказал, не съм се отчаял от живота. Шокиран съм, унищожен съм, разрушен съм, само че все пак намирам сили да продължа напред”, съобщи бащата.

Както БЛИЦ първи писа, момичето протегнало ръка на живота си, когато попада в мрежата на админите на играта.

Семейството желае да показа историята си, с цел да защищити други, само че упорства да не загатват имената им. Признават единствено, че умрялото момиче е било надарена актриса, също по този начин рисувала доста обещаващи картини. " Картините й бяха изложени в огромна галерия в учебното заведение й, " споделя брат й. " Не мога да дефинира стила, нереално изкуство е. " Но даже и в тях е имало подсказки за идната покруса, която нито братът, нито някой различен от околните съумял да забележи в точния момент. Не и до деня, в който момичето лишило личния си живот.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР