Бащата на арестувания преди две седмици в посолството на Евквадор

...
Бащата на арестувания преди две седмици в посолството на Евквадор
Коментари Харесай

Бащата на Джулиан Асандж: Изтъргуваха го за банков заем, ще го държат доживот

Бащата на задържания преди две седмици в посолството на Евквадор в Лондон основател на " Уикилийкс " Джулиан Асандж съобщи в телевизионно изявление, че задържането на сина му евентуално е било контрактувана против банков заем.
 Еквадор упреква Асандж в шпионаж за други страни  Разкриха къде е Джулиан Асандж  Арестуваха Асандж в посолството на Еквадор в Лондон
Джулиан бе изтъргуван от Еквадор със Съединени американски щати в подмяна на заем от Международния валутен фонд и ще остане вечно в американски затвор, уверен е Джон Шиптън. Той приказва за ориста на сина си в предаването " 60 минути " по австралийския Канал 9.

Шиптън сподели, че е шокиран от внезапното утежняване на здравословното положение на Асандж след задържането му. Последните 7 години австралиецът прекара в посолството на Еквадор във Англия и не бе обявено здравето му да страда.

Според Шиптън Джулиан в действителност е едно " очарователно момче ". Той никога не може да е работил за Русия за изборите през 2016-а, уверен е татко му. " Това е парадокс! ", съобщи Джон Шиптън, иронизирайки загубата на Хилари Клинтън. " Заради руснаците ли загубихме изборите? Или тъй като сме простаци и нарекохме половината американциу плачевни? Или тъй като бях най-лошият претендент от 40 години насам? Не тъй като унищожих Либия и се смях като луда на дупката, в която се е окопал Кадафи, по този начин ли? Наистина не разбирам! ", разяснява той.

Джон Шиптън добави, че Съединени американски щати са били решени да разрушат живота на Асандж, с цел да показват, че хора като него би трябвало да бъдат смазани.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР