> Бащата на АндреяТъжно е, но 2-ри ноември става един

...
> Бащата на АндреяТъжно е, но 2-ри ноември става един
Коментари Харесай

Бащата на зверски убитата Андрея: Моля ви не ме оставяйте сам в ден, в който трябва да бъдем заедно!

 > Бащата на Андрея
" Тъжно е, само че 2-ри ноември става един от най-важните дни в живота ми. На тоя ден ще очаквам моята душата и душата на Анди да откри покой! Това може да стане, в случай че имам и ваша поддръжка, поддръжката на хора, които желаят да живеят без боязън и принуждение. Моля ви не ме оставяйте самичък в ден, в които би трябвало да бъдем дружно. Анди не е единствено моето дете, тя е и вашето дете, детето на България, България, която има закон като този, давайки право на килъра й отнемайки правото на всички вас!

Искам всеки един от вас да си даде равносметка и да не не помни, че злото няма принадлежност и то може да почука на вратата на всеки един от нас. Нека всички ние дружно спрем това, изродът в човешки облик да получи късмет, тъй като в случай че му се даде късмет това ще е късмет да убива, краде и изнасилва. Искам, да се обърна към всеки един от вас и да попитам ще бъдете ли спокойни, в случай че това дяволско изчадие живее измежду вас, в случай че такива като него се разхождат сред нас? Чакам Ви на 2-ри ноември в 9:30 пред правосъдната палата Враца! ", написа опечаленият татко.

Днес стартира делото за убийството на 18-годишната Андреа от Галиче. Момичето беше открито мъртво при започване на тази година, а денонощие по-късно беше арестуван и обвинен – малолетен тогава локален гражданин. Срещу подсъдимия в този момент са повдигнати четири обвинявания. Най-тежкото от тях е за съзнателно ликвидиране, осъществено по изключително нечовечен метод. Още тогава хората от селото желаеха най-суровата присъда. С оглед обстоятелството, че причинителят обаче е бил малолетен, се чака тя да е сред 12 и 18 години затвор. Днес околните и роднините на момичето провеждат следващ безмълвен митинг пред постройката на съда във Враца.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР