Бащата на актрисата Йоана Буковска близо година вече се носи

...
Бащата на актрисата Йоана Буковска близо година вече се носи
Коментари Харесай

Бащата на Йоана Буковска залюби 19 години по-младо гадже

Бащата на актрисата Йоана Буковска близо година към този момент се носи на крилете на любовта. Христо Буковски се залюбил с 19 години по-младата от него Веселина, научи HotArena.

52-годишната дама работи като шеф на историческия музей в Перущица и впечатлила писателя с опита и знанията си в региона на историята, която участва в огромна част от творчеството му като тематика.

71-годишния интелектуалец изживява втора младост с новата си другарка. Двамата постоянно обикалят страната в разглеждане на разнообразни забележителности и исторически монументи.

За първи път след гибелта на брачната половинка си Велина, Христо Буковски наподобява благополучен. Дамата до него също изживява втора младост, защото има огромен наследник, който от дълго време е поел по пътя си, написа „ Ретро ”.

Двойката получила благословия от децата си, въпреки че Йоана по-трудно приема новата връзка на татко си. Тя още не може да преживее загубата на майка си, която издъхна през 2010 година от рак. Тя бе заровена в родния си град–Габрово, като последната й воля била да бъде кремирана, а прахът й заровен край река Янтра.

Покрай ролята си на онкоболната Виолета в " Откраднат живот " , Йоана Буковска признава, че още веднъж е претърпяла старите кошмари. Но този път е съумяла да ги превъзмогне.

Тя се грижи сама за майка си, откакто Велина се разболява. Актрисата си спомня, че майка й тежала едвам 35 кг най-после и била изцяло безпомощна.

Въпреки това звездата не желала да употребява услугите на гледачки и сестри.

Времето, което двете прекарали дружно й дало опция да се сдобри с майка си . Снажната журналистка с години не й говореше поради връзката й с починалия Чочо Попйорданов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР