Бащата и братът на Георги Йомов се предадоха в СДВР

...
Бащата и братът на Георги Йомов се предадоха в СДВР
Коментари Харесай

Бащата-стрелец и братът на Георги Йомов доброволно се предадоха в полицията

Бащата и братът на Георги Йомов се предадоха в Столична дирекция на вътрешните работи към 14:00ч. Органите на реда издирваха двамата по съмнение, че са забъркани в пукотевица на бензиностанция нощес в София, при която бяха ранени двама души. 

Самият Йомов бе арестуван по-рано по отношение на случая за разпит от полицията. Футболистът на ЦСКА е бил изведен от вкъщи си тази заран.

В първите часове след пукотевица та играчът на " армейците " съобщи пред уеб страницата на ЦСКА, че не е забъркан в закононарушението и е у дома, жив и здрав. По-късно обаче стана ясно, че е участвал на екшъна. Дали ще бъде упрекнат и дали карцерът му ще бъде продължен, още не е ясно.

След случая на място е отишла и приятелката на футболиста -  поп фолк певицата Ариа. По информация на „ Нова телевизия “ тя е трябвало да прибере колата на Йомов. По-късно в обществените мрежи Ариа написа, че не е очевидец на случилото се.

По-рано денем от Столична дирекция на вътрешните работи излязоха със следната информация:

В столичната полиция продължава работата за изясняване на обстоятелствата и събитията към случай нощес на околовръстното шосе в София, в региона на бензиностанция на разклона за кв. Бояна, откъдето към 22.25 часа е подаден сигнал за  пукотевица. На място неотложно са изпратени екипи на полиция и Бърза помощ.

Двама потърпевши, с огнестрелни рани в региона на краката са превозени в болнично заведение за оказване на здравна помощ.

В процеса на първичните дейности за изясняване на случая е открит и разпитан 24-годишен мъж, който дал пояснения, свързани с случая.

Продължават процесуално-следствените и оперативно-издирвателни дейности в границите на формираното досъдебно произвеждане.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР