Бащата дойде да си вземе детето с майката, но тъй

...
Бащата дойде да си вземе детето с майката, но тъй
Коментари Харесай

Нападната акушерка разказа за ужаса: Агресивният ром крещял - вие не сте за тук, вие сте за умиране, 500 години турците са ви..., още 500 години ще ви...

Бащата пристигна да си вземе детето с майката, само че защото имаме заповед да не пускаме външни лица, той стартира да блъска вратата. Помолихме го най-любезно да си тръгне. Тогава стартира да ме блъска и дърпа, тогава се притече на помощ старшата сестра ". Това описа акушерката Мая Кочева, която стана жертва на следващата експанзия в родилно в Стара Загора в ефира на bTV.

Припомняме, че 28-годишен мъж от ромски генезис влезнал в АГ клиниката в града дружно с по-голямото си дете и оператор. На входа на болничното заведение те не били позволени, тъй като в отделението по неонатология входа за външни лица е неразрешен.

" Вие не сте за тук, вие сте за умиране ", кълнял мъжът чиновниците в отделението, споделя старшата сестра и добавя, че бащата с едната ръка е държал другото си дете, а с другата ръка счупил стъклото.


Племеник на нападателния татко

" 500 години турците са ви...и още 500 години турците ще ви... А вас девойки са ви записали камерите и ще видите ", споделя още тя за заканите от нападателния баща.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР