Баща за втори път от 40 дни насам е бившият

...
Баща за втори път от 40 дни насам е бившият
Коментари Харесай

Млада булка роди щерка на Радостин Василев

Баща за повторно от 40 дни насам е някогашният състезателен министър и сегашен опозиционер Радостин Василев, научи " Ретро “.

Младата му младоженка Мирела го е дарила с дъщеричка, която двамата са избрали да нарекат Рая. Момиченцето, което проплакало в столична болница, евентуално е кръстено на своя баща. Наскоро щастливата майка е събрала куп свои приятелки в елитно софийско заведение, с цел да ѝ създадат ритуала погача за орисване с шанс, здраве и благополучие. Партито било решено напълно в розово.

Василев, който напусна Политическа партия и все още е самостоятелен народен представител, се ожени за избраницата си, до момента в който тя бе към този момент бременна. Сватбата им се състоя на 24 септември в лъскавия столичен хотел " Маринела “, благосъстоятелност на олигарсите Ветко и Маринела Арабаджиеви. Младата брачна половинка на скандалния политик е знойната брюнетка Мирела Желязкова, която е била негова подчинена, до момента в който той властваше в Министерството на спорта в кабинета " Петков “. Хубавицата забременя единствено няколко месеца след старта на аферата ѝ с Василев. Той пък се раздели по правосъден път с първата си жена, полицайката Нина, след 15-годишен брак през февруари 2022 година От нея политикът, прочул се с прякора си Руди Гела, има наследник възпитаник. Малко измежду развода някогашната госпожа Петкова пък роди от различен мъж.

В последните две години Василев бе свързван в медиите интимно с дълъг лист атрактивни дами, само че явно единствено 25-годишната Мирела е съумяла да закове сърцето на серийния плейбой. За нея се знае само, че е работила като маркетинг експерт в Българския състезателен тотализатор, а след това е била нараснала и на шеф на отдел " Реклама и дигитален маркетинг “ в тотото. И с двата апетитни поста се сдобила, до момента в който Василев бил министър на спорта.

Брюнетката, която има 14 години разлика във възрастта с политика, е израснала във Велико Търново и е приключила компетентност " Маркетинг “ във ВТУ " Св. св. Кирил и Методий “. Кариерата ѝ в тотото завършва, откакто Василев е заменен от Весела Лечева на министерския пост, а Лечева освобождава фаворитката му от служба. Към момента тя се занимава само с грижите към новородената им дъщеричка Рая, а за финансовия комфорт на фамилията се грижи единствено таткото.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР