Баща празнува, след като влезе в съпругата си да му

...
Баща празнува, след като влезе в съпругата си да му
Коментари Харесай

„Хванах жена си да ми изневерява – и съм изключително щастлив за това“

Баща чества, откакто влезе в брачната половинка си да му изневерява в брачния им дом – казвайки, че най-сетне може да я напусне без негативни последствия. 36-годишният сподели, че там, където живее, не можете да предоставяте доказателства от видео, чатове, текстови известия, имейли или фотоси без разрешението на другата страна.

Но той сподели на други Redditers, че е имал шанс, тъй като в случай че измамата се случи в споделеното жилище, хората имат право да записват образни доказателства, които биха били възможни в съда, което той направи. Той сподели, че двойката има шестгодишна щерка и тогава животът му се е трансформирал, защото брачната половинка му, на 36, почнала да прави живота трагичен за него и за детето му.

Неговите сътрудници в обществените медии потребителите бяха тъкмо зад него, като множеството го поздравяваха и му споделяха да се любува на новооткритата си независимост. Мъжът сподели: „ След раждането брачната половинка направи цялостни 180 и ми вгорчи живота. Преди две години трябваше да напусна работата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР