Баща от врачанското село Паволче търси средства за лечение на

...
Баща от врачанското село Паволче търси средства за лечение на
Коментари Харесай

Направете добро! Мъж от Врачанско събира средства за лечението на болното си дете /снимки/

Баща от врачанското село Паволче търси средства за лекуване на болното си дете, научи организация BulNews. Петър Петров насочи вик за помощ във фейсбук профила си. 
35-годишният мъж е родом от село Паволче, приключил е езиковата гимназия във Враца. След това траял образованието си в Благоевград, където срещнал любовта и се открил в Петрич, където основал семейство. Той и брачната половинка му Гергана имат двама сина Георги и Ради. 
Преди два месеца обаче животът на щастливото семейство се прекатурва изцяло. Родителите чуват най-тежката диагноза за дребния си наследник - Ту/карцинома/плексус хороидеус вентрикули терции церебри или другояче казано, израстък на мозъка. 
Ради е единствено на 4 години и 5 месеца, а към този момент е претърпял две интервенции в София. За страдание хистологията не е добра и се наложило лекуването на детето да бъде продължено в Турция, където сега дребният Ради е на химио и лъчетерапия.
Според докторите е належащо дълго и дълготрайно лекуване, което ще трае най-малко една година. 
Сумата за лекуването, без спомагателните разноски, е в размер на 90 000 евро и е непостижима за родителите на момченцето. Те се обръщат към всички положителни хора, да отворят сърцата са и да им оказват помощ в борбата с подлата болест. 
„ Силно имаме вяра, че с ваша помощ ще успеем да съберем нужната сума. Ради ще има сили и ще се бори (както докторите споделят, той е мощен като Хълк) и дружно ще победим “, написа бащата на болното дете.
Надяваме се, че скоро Ради ще оздравее и ще се върне в България при батко си. 
Желаещите да дарят средства могат да го по сметката на бащата:
Титуляр: Петър Кръстев Петков
IBAN:
BG29STSA93000029588060
/сметката е в лв. в банка ДСК/
Основание: Дарение за лекуването на Ради
Дарение може да извършите и през през Револют и Paypal - https://revolut.me/dobromm1uf
+359882657648

Dobromir Adamov 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР