Баща остана възмутен, след като учител унижи“ дъщеря му пред

...
Баща остана възмутен, след като учител унижи“ дъщеря му пред
Коментари Харесай

Баща се разгневи, след като учител „унижи“ 10-годишна дъщеря пред класа заради облеклото й

Баща остана засегнат, откакто преподавател „ унижи “ щерка му пред целия й клас поради облеклото й. Мъжът от Юта изясни по какъв начин 10-годишната му щерка се е върнала у дома обляна в сълзи, откакто е била накарана да стои в средата на класната стая, до момента в който учителят й я е блъскал, че носи къси панталони.

В Reddit той сподели: " На щерка ни беше казано да се обади у дома пред цялата класна стая, с цел да й донесат облекла за промяна, тъй като късите панталони й бяха прекомерно къси и не отговаряха на учебния дрескод.

„ За да влошат нещата, щерка ни беше толкоз засрамена да направи това пред класната си стая, че към този момент ревеше, когато жена ми подвигна телефона. Съпругата ми сподели, че едвам схваща какво се пробва да каже щерка ни, тъй като се задъхваше и плачеше, до момента в който се опитваше да изясни обстановката. "

Съпругата му се преоблече, само че беше съкрушена видя щерка си в такова положение, когато дойде. Искайки отговори, бащата се обърна към обществените медии, с цел да попита родителите в Юта по отношение на разпоредбите за дреско...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР