Баща, на когото остават само месеци живот, след като е

...
Баща, на когото остават само месеци живот, след като е
Коментари Харесай

Баща на две деца, диагностициран с терминален рак на белия дроб, призовава за повече тестове за непушачи

Баща, на който остават единствено месеци живот, откакто е диагностициран с рак на белия дроб, сподели, че би трябвало да се направи повече за тестване на тези, които в никакъв случай не са пушили преди.

51-годишният Пол Райли беше диагностициран с рак на белия дроб в трети етап в напреднал етап през май предходната година, макар че в никакъв случай не е пушил нито ден в живота си. Злокачествена маса с размери 9,6 см беше открита от лекарите и след кръгове химиотерапия, на 16 февруари му беше казано, че му остават единствено „ месеци “ живот.

Бащата на две деца към този момент приканва за спомагателни проучвания при тези, които нямат история с тютюнопушене - защото господин Райли не е пушил нито ден в живота си. Ако сте на възраст сред 55 и 74 години и в миналото сте пушили, може да ви бъде препоръчана инспекция на здравето на белите дробове в NHS.

Въпреки това господин Райли от Стивънидж, Хертс, сподели, че тестването на всички за рак на белите дробове, в случай че те имат признаци – даже тези, които не са пушили – може да спасят...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР