Баща на две деца от град Рила се заля с

...
Баща на две деца от град Рила се заля с
Коментари Харесай

Отчаян от мизерията баща на две деца се запали

Баща на две деца от град Рила се заля с бензин и се възпламени, обезверен от мизерията, в която живеело фамилията му. Повече от две седмици семейството се хранела единствено с ориз, това сподели пред бТВ доктор Мирослав Корчев, който пръв се отзовава на сигнала на 112.

48-годишният мъж от град Рила е превозен по неотложност в Клиниката по изгаряния в " Пирогов " с тежки изгаряния по цялото тяло. Сигналът е подаден на 5 февруари към 22 ч.

" Тръгнахме незабавно с колата за спешна помощ. Когато пристигнахме на място, брачната половинка и сестра й споделиха, че са го изгасили с одеяла и облекла. Той беше избягал и се скрил в гората ", спомня си лекарят.

След по-малко от час мъжът, съпроводен от брачната половинка си, идва в Спешния център в град Рила.

" Имаше изграяния от 1-ва, 2-ра и 3-та степен. Мехури по цялото тяло – лицето, шията, корема, крайниците ".

Д-р Корчев обработва раните му и го стабилизира, с цел да бъде превозен до здравно заведение.

" Кожата му стартира да капе по пода на колата за спешна помощ, то беше грубо изгаряне просто. За 35 години аз такова нещо не съм виждал “, споделя незабавния доктор.

" То не се живее. От близо две седмици единствено на ориз. Няколко индивида все на мен чакат ", споделил 48-годишният мъж на доктор Корчев.

Лекарят познава фамилията. Мъжът, който припечелва с цепена на дърва и обща работа, не е ром. Сам издържал двете си деца, брачната половинка си и родственици.

" Живеят доста мизерно. Стаята е три на три метра. Две легалца… Мизерия, цялостна бедност! “

Екипът на доктор Корчев откарва мъжа в болничното заведение в Благоевград. После е неотложно превозен в института " Пирогов " в София.

Пациентът е настанен в реанимация, като през днешния ден му е направена интервенция. За страдание сега положението му продължава да е доста тежко, това оповестиха публично от " Пирогов “ за bTV Radio.

" Искам да стане знамение! ", споделя доктор Корчев, помолен да даде прогноза за положението на пациента.

" Сравнявам го с други случаи и това, което видях с очите си… Лоши неща. Дано не съм прав. Ще подскоча 10 метра, в случай че стане знамение! ", приключва описа си лекарят.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР