Баща на четири деца сложи край на живота си във

...
Баща на четири деца сложи край на живота си във
Коментари Харесай

Баща на 4 деца се обеси във Враца

Баща на четири деца постави завършек на живота си във Враца. Трагедията се е разиграла в понеделник сутринта във врачанския ж.к. „ Медковец “.

35-годишният Калин Съловски е открит обесен в къщата си. На ужасяващата панорама се натъкнала неговата брачна половинка Валентина, съобщава .

Починалият мъж е многодетен татко. Той има 3 деца от предходен брак и още 1 от втората си брачна половинка, с която узаконили връзката си предходната година. Негов тъст е известният врачански предприемач Петър Цветков, който е притежател на известна компания.

Все още не е ясно каква е повода младият мъж да вземе съдбовното решение. Той се е занимавал с компютри и в града се приказва, че копаел за криптовалута.

Възможно е неговото самоубийство да има връзка с банкрута на една от най-големите крипто тържища FTX. След оповестяването в неплатежоспособност огромен брой хора от целия свят изгубиха спестяванията си, а международни медии към този момент оповестиха за други случаи на самоубийства, подбудени от това. Съловски е заровен през днешния ден в новите гробища във Враца.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР