Баща на 48 деца и още 10-11, които са напът

...
Баща на 48 деца и още 10-11, които са напът
Коментари Харесай

Запознайте се с Кайл - баща на 48 деца, който не може да намери любовта

Баща на 48 деца и още 10-11, които са напът да се родят, не може да открие същинската обич. Причината е, че множеството дами, с които се среща, губят интерес, когато Кайл Горди им каже, че е донор на семенна течност.

31-годишният американец споделя, че обича да дава на другите. А съгласно него един от най-хубавия метод да подарява, е като оказва помощ на двойки с репродуктивни проблеми, самотни майки и лесбийки да имат деца.

Той популяризира своите услуги през обществените мрежи, а по този начин заобикаля банките, в които донорите са анонимни и бъдещите родители не зная безусловно нищо за индивида, чиите гени ще носи наследникът им.

За своята помощ Кайл не взема пари.

Той изяснява, че до момента е оказал помощ на 48 майки да имат бебета за последните 8 години, само че това е провалило интимния му живот.

“Не съм бил във връзка от 10 години. Казвам на дамите авансово какво върша, а по-късно те не се интересуват от мен”, разкрива Кайл.

Той разказва и реакцията на девойките, с които е контактувал.



“Разбирам, че помагаш на дами, само че не желая някой, който има деца от друга”, споделя Кайл.

Всичко почнало с еднополова двойка, която познавала младия американец. Те желали да имат деца, само че имали подозрения към банките за сперма, тъй като не знаели кой ще бъде бащата.

Той се съгласил да им помогне, а единствено две седмици по-късно една от дамите забременяла.

Скоро по-късно още дами почнали да търсят помощта му, а той се съгласил. Днес мъжът регулярно си прави разнообразни проби, с цел да е сигурен, че е здрав. Той отделя и специфични грижи на храненето си и на метода си на живот, с цел да поддържа спермата си в допустимо най-хубаво положение.

По-всяка възможност Кайл ще продължи своята помощ, само че дали ще откри любовта?

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР