„Баща ми е настанен в интензивното отделение на частна болница

...
„Баща ми е настанен в интензивното отделение на частна болница
Коментари Харесай

Синът на Бенчо Бенчев разкри истината какво е търсил баща му в Турция

„ Баща ми е настанен в интензивното поделение на частна болница в Бургас, откъдето излизам в този миг и ви апелирам да не се злоупотребява с тази информация “, съобщи синът на Бенчо Бенчев – Георги Бенчев пред „ Флагман “.

„ Искам малко успокоение – поради майка ми Мария, която също не се усеща добре. От нощес се раздирам сред нея и татко ми, който продължава да е в сериозно положение – нервната му система не устоя на натоварването от предишния петък до през вчерашния ден следобяд. Срина се изцяло след вечерните вести. Затова извикахме колата за спешна помощ “, изясни той.

„ Истината е, че той бе тръгнал предишния четвъртък на проучвания в истанбулската болница „ Джон Хопкинс Хоспитал”, само че постоянно е бил доста горделив на тематика „ мъжко достолепие и кураж” и не даваше да се загатва за напредналия етап на заболяването му „ Паркинсон”. Затова твърдеше, че е по бизнесдела – не искаше да гледат на него като на болен човек. В истанбулската болница работи най-хубавия експерт по неврология в тази област, който го съветва и назначава медикаментите му. В Ммерцедеса, с който пътуваше, са и документите с плануваните дати за въпросните проучвания. Жалко е, че се получи толкоз неприятна обстановка.
Оскърблението в политически проект за него е прекомерно огромно. Току-що ми сподели, че упорства контролните органи на страната да ревизират бизнеса му, тъй като е спокоен – платил си е налозите и няма угризения. Счетоводството му е изрядно “, съобщи още Георги Бенчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР