Баща ми е настанен в интензивното отделение на частна болница

...
Баща ми е настанен в интензивното отделение на частна болница
Коментари Харесай

Синът на Бенчо Бенчев пред Флагман: Баща ми е в критично състояние в болница, но настоява да се ревизира целия му бизнес

Баща ми е настанен в интензивното поделение на частна болница в Бургас, откъдето излизам в този миг и ви апелирам да не се злоупотребява с тази информация. Искам малко успокоение – поради майка ми Мария, която също не се усеща добре. От нощес се раздирам сред нея и татко ми, който продължава да е в сериозно положение – нервната му система не устоя на натоварването от предишния петък до през вчерашния ден следобяд. Срина се изцяло след вечерните вести. Затова извикахме колата за спешна помощ.

Истината е, че той бе тръгнал предишния четвъртък на проучвания в истанбулската болница „ Джон Хопкинс Хоспитал ”, само че постоянно е бил доста горделив на тематика „ мъжко достолепие и кураж ” и не даваше да се загатва за напредналия етап на заболяването му „ Паркинсон ”. Затова твърдеше, че е по бизнесдела – не искаше да гледат на него като на болен човек. В истанбулската болница работи най-хубавия експерт по неврология в тази област, който го съветва и назначава медикаментите му. В мерцедеса, с който пътуваше, са и документите с плануваните дати за въпросните проучвания. Жалко е, че се получи толкоз неприятна обстановка.

Оскърблението в политически проект за него е прекомерно огромно. Току-що ми сподели, че упорства контролните органи на страната да ревизират бизнеса му, тъй като е спокоен – платил си е налозите и няма угризения. Счетоводството му е изрядно.

Това съобщи Георги Бенчев пред кореспондент на Флагман в 10 часа, излизайки от частна болница в Бургас, където политикът е настанен при строга конфиденциалност от през вчерашния ден вечерта, откакто е получил остра сърдечна рецесия, кръвното му е скочило сериозно и е изгубил говора си. Георги Бенчев, който живее със брачната половинка си Стела и двете им деца във фамилната къща на татко си в жк „ Меден рудник ”, сподели още, че самият той не се интересува от политика, а единствено от аграрни бизнес.

На излизане от болничното заведение той посочи, че отпътува за полето в карнобатско, където семейството обработва лични и арендувани към 30 хиляди декара, засети с пшеница, ечемик, царевица и рапица. По-голямата част от площите били ожънати, само че организацията по предпазване и износа на зърното била по-сериозна, в сравнение с самата беритба.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР