Баща ми бе лоялен, нашето семейство живееше скромно в сравнение

...
Баща ми бе лоялен, нашето семейство живееше скромно в сравнение
Коментари Харесай

Калин Тодоров: Живков никога не унищожаваше напълно враговете си

" Баща ми бе предан, нашето семейство живееше непретенциозно спрямо Людмила Живкова, с Иван Славков - изглеждахме по различен метод, това съгласно Живков изглеждаше като флирт с народа, описа Калин Тодоров, наследник на някогашния министър-председател Станко Тодоров от соцвремената, пред Българска национална телевизия.

Според него Тодор Живков бил много остроумен човек, който в никакъв случай не унищожавал до дъно враговете си.

Той в никакъв случай не би позволил грешката на Борисов да унищожи Цветанов, с цел да не си основава изкуствени врагове, аргументира се Тодоров.

" Кървавата гражданска война в Румъния бе спектакъл. Извън разстрела, тя бе взаимна интервенция на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) и Централно разузнавателно управление на САЩ - към 500 млади руснаци офицери от Комитет за Държавна сигурност (на СССР) и взаимно с Централно разузнавателно управление на САЩ вършат цялата подготовка - описа Тодоров. - У нас Централно разузнавателно управление на САЩ благосклонно наблюдаваше какво се случва, това бе уговорено сред Горбачов и Буш в Малта.

В Румъния бе трагично, тъй като Николае Чаушеско имаше независима политика, той се скара с руснаците, Комитет за Държавна сигурност (на СССР) го нямаше в Румъния. "

Според него сделките сред Буш и Горбачов от Малта България да е 75% в американската сфера на въздействие и 25% - в съветската, към този момент не важат.

" Не разбрахме какво си приказваха в Женева Путин и Джо Байдън - там евентуално още веднъж разпределиха света - уточни Тодоров. - Очевидно България си остава в западната сфера на въздействие.

Решението от Женева е Русия да напусне и стопански и България да се почисти от съветските проксита. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР