Баща, който вярваше, че прекомерна“ миризма в Lush предизвиква главоболието

...
Баща, който вярваше, че прекомерна“ миризма в Lush предизвиква главоболието
Коментари Харесай

Татко мислеше, че бомбичките за баня Lush причиняват „силно“ главоболие, но той страдаше от инсулт

Баща, който вярваше, че „ несъразмерна “ миризма в Lush провокира главоболието му, в действителност претърпя тежък инсулт.

52-годишният Гари Смит търсеше подарък за брачната половинка си, когато се разсея от „ интензивния “ мирис в магазина за грижа за тялото в Стоун, Кент. Първоначално той упрекна миризмата за първите си признаци, само че по-късно стартира да губи зрението на дясното си око.

Бащата реши да купи малко обезболяващо с щерка си, Ребека, от Boots, само че когато се опита да вземе подвигна кутията с хапчета, той се почувства като " ръката му замръзнала ". Той разказва момента, в който положението му стартира да се утежнява и съпоставя придвижванията му с " пиене ".

За благополучие член на личния състав на Boots разпозна признаците и предизвести службите за незабавна помощ. След това 30-годишната Ребека закара татко си по неотложност в болница, където прегледите разкриха, че той е получил инсулт. Гари от Сейнт Олбанс, Хертфордшър, сподели: „ Когато бях в Луш, имах главоболие и го намирах за непостижимо. Усещах се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР