Баща и син се провалиха в оспорване на Върховния съд

...
Баща и син се провалиха в оспорване на Върховния съд
Коментари Харесай

Баща и син губят съдебно оспорване заради известия за фиксирани наказания за пътуване с Covid

Баща и наследник се провалиха в оборване на Върховния съд против вести за закрепени санкции от 2000 евро, които са получили за хипотетично нарушение на наредбите за Covid, като са пътували до летище Дъблин през 2021 година

Николае и Флорин Мазараче от Клондалкин, Дъблин, пътуваха до Испания, с цел да посетят членове на фамилията си на 17 април 2021 година, когато бяха спрени на летището от гарда.

Те по-късно бяха издадени вести, в които се твърдеше, че са „ направили нарушаване на придвижването на хора “ на пристанище или летище в несъгласие със Закона за здравето от 1947 година (с измененията).

Беше приложено закрепено заплащане от 2000 евро и в случай че не бъдат платени в границите на 28 дни, те ще би трябвало да се изправят пред Окръжния съд, където, в случай че бъдат наказани, могат да получат санкция до 4000 евро и/или един месец отнемане от независимост, или и двете.

Mazaraches, от Lealand Meadows, Clondalkin, Дъблин, избраха да не заплащат закрепената наказателна клауза, а вместо това започнаха правосъдно про...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР