Баща беше критикуван, че е принудил сина си да покани

...
Баща беше критикуван, че е принудил сина си да покани
Коментари Харесай

„Поканих насилника на сина му на партито за рождения му ден, той не заслужава да бъде изключен“

Баща беше подложен на критика, че е принудил сина си да предложения насилника си от учебно заведение на празненството за рождения му ден, тъй като го кара да се смее. Той изясни по какъв начин 11-годишният му наследник Арън се е върнал вкъщи смутен и се е оплаквал, че друго дете от класа му се заяжда с него.

Бащата обаче твърди, че другото дете, наречено Бен, е безличие да се тревожи и се държи единствено като обикновено момче на учебна възраст. В Reddit 41-годишният сподели: „ Синът ми Арън имаше празненство за рождения си ден неотдавна, дружно със сестра си близначка. Докато изпращаше предложения до всички, Арън ми сподели, че не желае да кани Бен от своя клас тъй като той е „ хулиган ". Той сподели, че избира той въобще да не идва.

„ Искам да изясня, че под „ хулиган " не е нищо в действителност физическо. Очевидно той просто се подиграва на Арън, нервира го с имена на девойки и един път даже изпрати писмо на момиче от класа си, като го направи на името на Арън. Познавам родителите на Бен, защото работим дружно, а също по този начин познавам и детето....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР