Башар Рахал е един от най-популярните и разпознаваеми български актьори,

...
Башар Рахал е един от най-популярните и разпознаваеми български актьори,
Коментари Харесай

Любов от сцената в живота: Башар Рахал показа прекрасната си нова приятелка

Башар Рахал е един от най-популярните и разпознаваеми български артисти, както и сполучлив продуцент с доста кино планове зад тила си. 

Както всеки известен мъж, през годините Башар провокира интереса освен с работата си в малкия екран и киното, само че и с персоналния си живот.
 image2_16x9.png Астро прогноза за седмицата: всяко взето решение може да промени живота ви На фокус
Преди няколко дни Башар показа хубав кадър от Лисабон с дамата, която е превзела сърцето му. Към поста той не написа нищо, с изключение на едно сбито, само че красноречиво сърце.

Последователите на Рахал незабавно го поздравиха и написаха какъв брой прелестна двойка са с неговата обичана. Всъщност това е Любомира Башева – негова колежка, която всички познаваме доста добре. 


                             

Красивата актриса става извънредно известна през 2019 година, когато влиза в основната роля във кино лентата на Мариан Вълев " Лошо момиче ". Зрителите на NOVA са я гледали и като доктор Нора Чилингирова в „ Откраднат живот “ и Лизи в „ Ягодова луна “. 

Любомира е родена през 1996 година в София. Нейната майка е Камелия Игнатова, едно от златните девойки на България, а вуйна ѝ е състезателката по художествена гимнастика Лилия Игнатова.
                             

Завършва НАТФИЗ през 2019 година, като още през 2014 година прави дебюта си пред камера с дребна роля в сериала " Под прикритие ". 

Миналата година професионалните пътища на Башар Рахал и Любомира Башева се пресичат, като на театралната сцена ги събира постановката от Патрик Марбър " Отблизо ". 

В основата на сюжета е тематиката за любовния четириъгълник, а на сцената Башар и Любимира си партират с Луиза Григорова и Александър Сано.
                             

Покрай взаимната работа в театъра и пътешествията с постановката Башар и Любомира на няколко пъти А не щеш ли в този момент се оказва, че любовта се е пренесла от сцената в действителния живот. 

Башар Рахал, който е роден през 1974 година в Дубай и по-късно живее за няколко години в Съединени американски щати със фамилията си, е татко на две пораснали девойки дружно с някогашната си брачна половинка Калина.  
                             

По-голямата, 21-годишната Клои, към този момент има и актьорски опит в някои от плановете на татко си, както и на театралната сцена.

По-малката щерка на Башар се споделя Индия и наподобява още не е решила дали ще последва стъпките на родители те си в шоубизнеса.
                             

Преди повече от година Башар Рахал завърши връзката със своята половинка Райна Караянева, а почитателите и околните на артиста се радват, че той е разкрил любовта и е благополучен.

Какво показа самият Башар за чудесата в живота си, фамилията и любовта в предаването " Събуди се " неотдавна, разберете от видеото горе.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР