Басейнова дирекция в Пловдив даде обяснение защо служители паркират автомобилите

...
Басейнова дирекция в Пловдив даде обяснение защо служители паркират автомобилите
Коментари Харесай

Басейнова дирекция: Паркираме така, защото платените места не ни достигат

Басейнова дирекция в Пловдив даде пояснение за какво чиновници паркират колите си пред административната постройка, превземайки част от ул. „ Янко Сакъзов “. Причината е непълен брой на платени паркоместа , разяснява шефът Васил Узунов.
Прочетете още
Припомняме, че от години живеещи в региона се оплакват от метода, по който от институцията „ подреждат “ служебните коли – на прекомерно огромно разстояние един от различен, като по този метод попречват свободното паркиране към административната им постройка. Подавани са редица сигнали до Община Пловдив и Оперативна програма „ Паркиране и репатриране “, само че смяна – няма.

„ Лично при мен не са постъпвали цивилен недоволства. Знам, че такива е имало импортирани до предния шеф на Басейнова дирекция. По принцип имаме абонамент за няколко места в подземния паркинг на постройката, в която се обитаваме. Плащаме и за наземен паркинг, общо разполагаме с 10 места. Служебните коли, които употребяваме всекидневно, са към 15. Затова се постанова да паркираме и на улицата пред входа на Басейнова дирекция “, добави Узунов.

На въпрос за какво съществува процедура колите да се редят на огромно разстояние един от различен, което лимитира други коли да паркират в периметъра, ни бе обяснено разумното – с цел да се резервира място.

„ Понякога сътрудниците, които вървят по сигнал на терен, паркират по този начин. Те употребяват тежка техника и няма по какъв начин да я транспортират до прилежащи улици “.

Един от колите, който от месеци не е в придвижване поради нередовност, би трябвало да бъде бракуван. „ В момента се приготвят документите за брак, които би трябвало да бъдат съгласувани с Министерство на околната среда и водите. Процедурата е доста дълга и времеемка, няма по какъв начин да кажем по кое време тъкмо ще бъде отстранен от пътното платно “, обясни Узунов.

Дори и това да се случи в околните месеци обаче, в случай че практиката да се „ резервират “ места по този метод не бъде изменена – това няма да реши казуса на живеещите в съседство.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР