Басейнът в Асеновград посрещна първите си посетители за новия сезон.

...
Басейнът в Асеновград посрещна първите си посетители за новия сезон.
Коментари Харесай

Басейнът в Асеновград тази година с повече персонал заради COVID-19

Басейнът в Асеновград посрещна първите си гости за новия сезон. Входът за всички през днешния ден бе безвъзмезден. Няма смяна в цените за посещаване. Работното време за свободно прилагане от жители е от 10:00 ч. до 18:00 ч. За останалите, които са с карти от спортните клубове или желаят да употребяват басейна единствено за плуване, часовите зони са от 07:00 ч. до 10:00 ч. и от 18:00 ч. до 20:00 ч.
" Водата е минерална с температура 29 градуса и има лековити свойства. Тази година комплексът ще работи с повече личен състав поради създалата се обстановка с ковид ", изясни шефът на Дейност " Пазари и борси " Антония Стоянова, чийто ангажимент е стопанисването на обекта. Ще има общо 4-ма спасители, 3 медицински лица, двама охранители и толкоз хигиенисти, както и един човек за поддръжка на тревните площи. От управата на комплекса показват, че ще се мери температурата на всеки клиент още на входа и ще се съблюдава за спазването на обществена отдалеченост сред клиентите. Чадърите са ситуирани през 5 метра един от различен. Дезинфекция ще се прави на всеки час, а след всеки клиент се дезинфекцират шезлонгите.
Дейността разходва 26 400 лв. за настоящи поправки на детските уреди и на басейна за възрастни, преди старта на сезона. Основно е ремонтирана и тоалетната. Освежени са всички прилежащи площи. 3-те търговски обекта за бързо хранене на територията на плувния комплекс към този момент са отдадени чартърен и работят.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР