Бързото законодателство, предназначено да защити и трайно укрепи“ мястото на

...
Бързото законодателство, предназначено да защити и трайно укрепи“ мястото на
Коментари Харесай

Депутатите от Обединеното кралство подкрепят законодателството, проправящо път за връщане на споделянето на властта в Стормонт

Бързото законодателство, предопределено да „ отбрани и трайно укрепи “ мястото на Северна Ирландия във вътрешния пазар на Обединеното кралство и Англия, беше утвърдено от депутатите.

Двете оферти имат за цел да приведат в деяние уговорките, поети в командния документ на държавното управление на Обединеното кралство Safeguarding The Union и се чака да прочистят пътя на DUP да приключи двугодишната си обсада на Stormont.

Обединеното кралство държавното управление съобщи, че измененията понижават бюрокрацията след Брекзит в търговията в Ирландско море и подсигуряват, че привеждането в сходство със законодателството на Европейски Съюз към този момент няма да се ползва автоматизирано в Северна Ирландия.

Британският министър за Северна Ирландия Крис Хийтън-Харис се опита да увери депутатите, че ограниченията няма да понижи способността на Обединеното кралство да се отклонява от разпоредбите на Европейски Съюз.

Сами Уилсън от DUP твърди, че Северна Ирландия ще бъде „ подчинена “ на разпоредбите на Европейски Съюз, д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР