Бързо производство е образувано в РУ – Кнежа за шофиране

...
Бързо производство е образувано в РУ – Кнежа за шофиране
Коментари Харесай

Арест и бързо производство срещу иманяр, заловен да шофира след употреба на наркотици

Бързо произвеждане е формирано в районно управление (на МВР) – Кнежа за шофиране след приложимост на опиати. Около 14 часа на 25 март в село Еница е бил тестван 32-годишен, който се придвижвал със „ Ситроен “. Направеният наркотест с техническо средство отчел позитивна проба за метамфетамин. Издаден е ваучър за здравно проучване.

Нарушителят е приел показанията на уреда и не е дал кръвна проба за химически разбор. Задържан е с полицейска мярка за период до 24 часа. Продължава работата проверяващ служител на реда за закононарушение по чл.343 „ б “, ал.3 от Наказателен кодекс. В автомобила, на задна седалка са открити металотърсач и детектор за злато.

При изискванията на необходимост е осъществена инспекция по член 83 от ЗМВР в дома на 32-годишния, където са открити още два металотърсача. Трите металотърсачи, детекторътза злато и мобилен телефон мъжът е предал с протокол за непринудено предаване. За тях не са показани документи.

Образувано е досъдебно произвеждане за закононарушение по член 277 „ а “, алинея 7 от Наказателен кодекс. Разпитани са очевидци. Работата продължава проверяващ служител на реда. Уведомена е прокуратурата в Плевен.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР