Бързо производство е образувано срещу водач, опитал да подкупи полицейски

...
Бързо производство е образувано срещу водач, опитал да подкупи полицейски
Коментари Харесай

Румънец опита да подкупи полицаи с евро на пътя Русе – Бяла

Бързо произвеждане е формирано против лидер, опитал да подкупи полицейски чиновници, спрели го за инспекция на основния път Русе – Бяла. Това оповестиха от ОДВМР-Русе.

На 8 ноември чиновници на районното ръководство в гр. Бяла, осъществявали пътен надзор по основния път І-5 и към 12:45 часа в региона на километър 49+400 са спрели за инспекция лек автомобил "Фолксваген Пасат " с немски регистрационен номер, който направил нарушаване.

Установено е, че автомобилът е ръководен от 35-годишен лидер, румънски жител. На чужденеца бил формиран акт, който той отказал да подпише, а вместо това поставил две банкноти с номинал от 20 евро и 10 евро в кочана с бланки актове, тъкмо под формирания му акт. За случая е подаден сигнал в районното ръководство.

Грузинец опита да подкупи контрольор край Русе

На място е изпратена дежурна оперативна група, осъществен е оглед на място и казусът е документиран, като против 35-годишния е формирано бързо произвеждане за закононарушение по чл.304а от Наказателен кодекс, по разказа на районно управление (на МВР) – Бяла.

Водачът е бил арестуван в Министерство на вътрешните работи за период до 24 часа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР