Бързо, лесно и вкусно - днес сме в кухнята на

...
Бързо, лесно и вкусно - днес сме в кухнята на
Коментари Харесай

Борислава Славова: Любовта към храната е повод да отидеш в MasterChef

Бързо, елементарно и вкусно - през днешния ден сме в кухнята на Борислава от MasterChef. 27-годишната Борислава Славова от Казанлък, която тази седмица отпадна от кулинарното предаване, показа в " Тази събота и неделя " предястие, уместно за идните празници - бушета с крем от коприва, сотирани гъби и пармезан.

" Тайната на усета най-често е в подбора на сезонни артикули, на артикули, които са в своя пик и най-хубава форма ", сподели Борислава.

" Истината е, че сега, в който оставаха 5 минути до края и видях консистенцията на крем карамела, в мен нямаше някаква вътрешна битка по какъв начин да постъпя. Аз бях сигурна, че в случай че той не е в добър тип, няма да го презентирам ", сподели тя.

" Един мастър готвач би трябвало да има в себе си този перфекционизъм и да може да признае, когато нещо не е положително. Такъв крем карамел няма да сервираш в ресторант, тъй че за какво да го сервираш на журито в MasterChef? ", пита Борислава.

" Когато си претрупан със задачата да бъдеш капитан на един тим, върху теб тежи доста огромна отговорност. Исках да бъда сигурна, че няма моя неточност да докара тима на елиминация ", споделя тя.

" В кухнята е добре да си мъжко момиче, само че в живота не толкоз, несъмнено ", сподели Борислава.

" Любовта към храната е мотив да отидеш в MasterChef, само че напускането му не може да бъде мотив да спреш да готвиш, в случай че е това, което откровено обичаш да правиш ", декларира тя.

Вижте какво още показа Борислава Славова във видеото в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР