Бързо, дори неусетно дойде десетият месец от календара. Какво ще

...
Бързо, дори неусетно дойде десетият месец от календара. Какво ще
Коментари Харесай

Любов, пари и ретрограден Меркурий: Подробен хороскоп за месец октомври!

Бързо, даже незабелязано пристигна десетият месец от календара. Какво ще ни поднесат звездите през октомври? 

Големите астрални събития през месеца са чак в края му - пълнолуние на 27-и и начало на Ретрограден Меркурий на 31-ви.

Какво ще сервира още месецът на 12-е зодии?

Овен

Добри вести за вас! Пълнолуние в Скорпион ще ви донесе доста сантиментални и полови удоволствия. Няма да имате никакви финансови усложнения, даже в противен случай - ще съумеете да спестите за мечтана покупка. В професионален проект нещата си идват на мястото, само че чак в края на месеца.

Телец

През октомври ще се наложи да погледнете във вътрешността в себе си, с цел да си дадете сметка кои са вашите откровени стремежи и фантазии. Във връзката ви нещата може би няма да са приемливи, само че би трябвало да знаете, че в края всичко ще се подреди. 

Близнаци

Нещата стават повече от горещи за вас, когато Венера влезе в Скорпион. Необвързаните представители на зодията сигурно ще се радват на огромна известност по питейни заведения и приложения за запознанства. В края на месеца ще имате апетитно предложение в работата.

Рак 

Този месец ще се наложи да поработите върху своето самочувствие и най-сетне да се научите да приемате себе си, каквито сте! Ще ви се отдадат благоприятни условия да осъществите от дълго време начертани проекти, тъй че октомври е вашият месец!

Лъв

Време е да се обърнете към себе си и да се поглезите, както единствено вие си знаете. Запомнете - в случай че вие не го извършите, няма кой! Същевременно обаче не обръщайте тил на другите. Очаквайте същинско разрастване на капацитета си в края на месеца.

Дева

Месецът ще е в действителност страховит в професионален проект. Вашата планета е Меркурий, който този месец е назадничав, само че това вас не ви касае! Дните от октомври ще са същински катализатор за нови и свежи неща към вас.

Везни

Месецът за вас ще стартира прочувствено в персонален проект. Често през октомври ще ви е мъчно да запазите хладнокръвие и да сдържате нервите, само че... има и такива дни! Хората към вас ще чакат отговори от вас, бъдете подготвени да им ги дадете!

Скорпион

Това е вашият месец! Чакат ви доста вълнуващи събития, само че не се хвърляйте във всичко безусловно, пазете се от разочарования в любовен проект! 

Стрелец

Въпреки че есента настъпи, а с това красивите летни страсти останаха в предишното, в действителност октомври ще бъде месецът, за който ще си спомняте дълго и то с хубаво. 

Козирог

Вие се движите в някакъв си личен темп, който обаче рядко има връзка с действителността. Октомври ще ви донесе доста нови професионални благоприятни условия, които вие, несъмнено, ще прегърнете.

Водолей

Този месец ще попаднете в прочувствен капан. Очаквайте неприятни срещи с бившия/бившата при започване на Ретроградния Меркурий. След средата на месеца ви чакат същински приятни страсти, свързани с професионалните задължения.

Риби

През октомври ще размишлявате върху връзките си с другия пол. Ако сте във връзка, се запитайте дали това е индивидът, с който желаете да остареете. Отделете повече време, с цел да преосмислите целите си. 

Източник thumbnail: ollomy/skynesher/iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР