Бързите кредити се използват най-често за покриване на различни текущи

...
Бързите кредити се използват най-често за покриване на различни текущи
Коментари Харесай

Обединяване на кредити е възможно с Кредит Тръст

Бързите заеми се употребяват най-често за покриване на разнообразни настоящи потребности и по-спешни разноски. При тях утвърждението е елементарно и парите се получават бързо, само че цената на тези заеми е висока.

Често хората изпадат в обстановка, в която им трябват повече пари и се постанова да вземат няколко бързи заема един след различен. Скоро обаче идват финансовите усложнения с връщането на средствата и просрочията.

Обединяването на заемите посредством по-голям заем от банка постоянно не е решение за множеството хора, поради влошената им кредитна история, изпълнителни каузи или наложени запори. Поради тези съществуващи проблеми банките отхвърлят заем.

е кредитна компания, която предлага решение за хората, които търсят излаз от спиралата на бързите заеми. Чрез Кредит Тръст клиентите могат да обединят многото си бързи заеми в един заем, като продължат да връщат заема, само че при разнообразни финансови условия.

Дружеството предлага заеми против ипотека за суми от 10 000 лева до 2 000 000 лева и не се интересува от кредитната история на клиента или неналичието на приходи и контракти за работа.

„ Работим с клиента, а не с неговата кредитна история “, разяснява Владимир Велинов, който е един от ръководещите притежатели в компанията и добавя, че потребността от рефинансиране и сливане на отговорности е най-честата причина, заради която клиентите търсят компанията.

„ На доста хора им трябват пари, само че с бързите заеми в един миг нещата стават непостижими. Ние нямаме условията на банките, а изискванията ни са гъвкави и съобразени с потребностите на клиента.

Клиентът взима заем от Кредит Тръст, с който погасява всичките си отговорности и по-късно стартира да връща парите единствено към Кредит Тръст, само че месечната вноска е доста по-ниска и финансовите условия са по-добри “, добавя Владимир Велинов.

Единственото условие е клиентът да може да даде уместно поръчителство, против което да получи заема. Това може да е жилище, офис, магазин, ателие или друга благосъстоятелност в по-голям град.

За запитвания за заем може да се употребява онлайн формата на уеб страницата на компанията или да се звънне непосредствено на телефон 02 494 21 21. До 30 минути след направено питане клиентът получава информация за в началото утвърждение.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР