Бързи предсрочни избори няма да изменят политическата ситуация и няма

...
Бързи предсрочни избори няма да изменят политическата ситуация и няма
Коментари Харесай

От БСП отново жегнаха Слави, не видели нито него, нито ИТН на протестите

Бързи предварителни избори няма да променят политическата обстановка и няма да ни извадят от политическа рецесия.

Това мнение изрази националният представител от Парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " Филип Попов по Bulgaria ONAIR.

" Няма да подкрепим под каквато и да е форма кабинет на ГЕРБ. Българският народ дефинира ГЕРБ да са първа политическа мощ, те обаче са в безапелационна изолираност в Народното събрание. Втората политическа мощ - на господин Слави Трифонов, следва да поеме отговорност в обстановка на тежка икономическа, финансова, здравна рецесия в България. Едни бързи предварителни избори няма да променят политическата обстановка и няма да ни извадят от политическа рецесия. Нежеланието или невъзможността да се сътвори кабинет ще върне модела на Борисов на бял кон след два-три месеца ", добави той.

На въпрос, обвързван с лепенето на етикет за " партиите на митинга ", Попов акцентира, че Българска социалистическа партия е била на митингите през лятото и е внесла настояванията на митинга в Народното събрание. По думите му, обаче, левицата не е видяла нито партията на Слави Трифонов " ИТН ", нито самия него на митингите.

" Ние сме срещу статуквото - то значи липса на смяна и оставяне на модела " ГЕРБ ", безапелационен бе Попов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР