Бърз и интуитивен инструмент, напълно автоматизиранВертикалният плъзгач позволява лесно сравнение

...
Бърз и интуитивен инструмент, напълно автоматизиранВертикалният плъзгач позволява лесно сравнение
Коментари Харесай

Photolemur – подобрява качеството на снимките

Бърз и подсъзнателен инструмент, изцяло автоматизиран

Вертикалният плъзгач разрешава елементарно съпоставяне сред истинското и новото изображение

Искате да подобрите някоя от старите или новите си фотографии и да я споделите в обществените мрежи? Можете да извършите това елементарно и бързо с програмата Photolemur, която се предлага на цена 29 $ долара и гратис за тестване.

Photolemur идва с автоматизиран инструмент за възстановяване на качеството на изображенията. Корекцията се прави бързо, с няколко клика и няма да затрудни даже и начинаещите консуматори.

При първото пускане на приложението, програмата ще ви разведе през серия от указания, които изясняват процеса на обработка. Всичко става интуитивно, с отваряне на нов прозорец за всяка последваща стъпка, а цялата интервенция лишава единствено няколко минути.

Най-напред отваряте в програмата фотосите, които желаете да подобрите – това става с влачене и стартиране или с избор през диалогов прозорец на браузъра. Photolemur поддържа изображения във всички известни формати, включително BMP, DIB, JPG, JPEG, JPE, JIF, JFIF, JP2, J2K, JPF, PNG, PSD, TIFF и RAW.

Времето за осъществяване на интервенцията по възстановяване на фотосите зависи от броя им и тяхната трудност. Може да отнеме известно време на приложението да направи своята магия, до момента в който потребителят се забавлява с анимация, насложена над истинската фотография.

Веднага щом завърши процесът, се демонстрира усъвършенстваната фотография. Един отвесен плъзгач върху картината предлага комфортна опция за разбор на разликата сред истинското и новото изображение. Цялата интервенция е автоматизирана, само че можете да употребявате няколко съществени варианти за ръководство на цветовете и резултата.

Накрая ви остава да решите какво да вършиме с обработеното изображение. Можете да го споделите във Фейсбук и Twitter или просто да го съхраните на своя компютър в някой от познаните формати – JPG, PNG, TIFF или PDF.

Даунлоуд: Photolemur
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР