Барселона трябва да третира всеки от оставащите си три мача

...
Барселона трябва да третира всеки от оставащите си три мача
Коментари Харесай

Шави: Не играхме добре и ни чакат 3 финала

Барселона би трябвало да третира всеки от оставащите си три мача в Шампионската лига като край, съобщи треньорът на каталунците Шави Ернандес след провалянето с 0:1 против Интер.

То остави тима на трето място с едвам три точки от три мача. Лидер в група " С " е Байерн Мюнхен с девет точки, следван от Интер с шест.

" Не играхме добре и съм угрижен. Вече се намираме в доста комплицирана обстановка в Шампионската лига и би трябвало да изиграем три финала. Точно по този метод ще се отнесем към тези мачове ", съобщи Шави Ернандес след провалянето в Милано.

" Опитахме всичко - да нападаме по крилата, да нападаме през центъра и какво ли още не. Създадохме повече положения от Интер, само че в последна сметка не се получи нищо. Трябваше да играем по-добре и да избегнем тази загуба.

" Липсваше ни динамичност, с цел да осъществим тактическия план за този мач. Може би първият половин час играхме добре, само че по-късно динамичността просто изчезна. Спирахме контрите на Интер и стигахме постоянно до вратата им, само че по този начин и не успяхме да вкараме ", уточни треньорът на каталунците, които обмислят публична тъжба против съдийството на мача в Милано, съгласно медиите в Испания.

В Барса се усещат доста ощетени от решенията на рефера Славко Винчич и помощниците му от ВАР стаята.

Каталунците вкараха гол, който не бе зачетен поради игра с ръка на Ансу Фати, само че в добавеното време при идентична игра с ръка, дузпа за Барса не бе отсъдена.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР