Барселона спечели с 2:0 като гост на Осасуна в мач

...
Барселона спечели с 2:0 като гост на Осасуна в мач
Коментари Харесай

"Барселона" се приближи до върха в Ла Лига преди мадридското дерби

" Барселона " завоюва с 2:0 като посетител на " Осасуна " в мач от 26-ия кръг на Ла Лига и се приближи до водача " Атлетико " преди неделното мадридско дерби с " Реал " на " Уанда Метрополитано ".

Тази вечер каталунците взеха своето с попадение на Жорди Алба (30') и дебютния гол на юношата Илайш Мориба (83'). И за двете подаде капитанът Лионел Меси.

Шампионатният триумф е трети следващ за " блаугранас ", които към този момент се намират в серия от 16 дуела без проваляне в влита. Последната загуба на " Барселона " в Примера дивисион е с 1:2 против " Кадис " на 5 декември предходната година.

Снимка: Getty Images

С трите точки отборът на Роналд Куман има 56 - на две от лидера " Атлетико ", който е с два мача по-малко. Третата позиция заема " Реал " Мадрид с 53 точки и мач по-малко. Отборът на " Осасуна " пък е 13-и с 28 точки.

В идващия кръг " Лос Рохильос " са домакини на " Валядолид ", до момента в който " Барселона " приема " Уеска ". Преди това обаче, в сряда (10 март) от 22:00 ч. по bTV Action, Меси и компания гостуват на " Пари Сен Жермен " в среща-реванш от осминафиналите на Шампионската лига. Каталунците се нуждаят от героизъм, защото бяха разгромени с 1:4 в първия дуел.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР