Барселона ще се изправи срещу Наполи в най-напечения сблъсък от

...
Барселона ще се изправи срещу Наполи в най-напечения сблъсък от
Коментари Харесай

"Барселона" срещу "Наполи" в плейофите на Лига Европа

" Барселона " ще се изправи против " Наполи " в най-напечения конфликт от плейофите след груповата фаза на Лига Европа. Каталунците не съумяха да се класират за осминафинал в Шампионската лига и се борят за трофея във втория по мощ европейски клубен шампионат, в който не са се подвизавали от 18 сезона.

На жребия за плейофите през днешния ден (13 декември) отборът, воден от Шави Ернандес, нямаше шанс и се падна против един от най-силните вероятни противници - четвъртия в италианското състезание сега " Наполи ".

Снимка: Reuters

Друг от забавните конфликти е " Порто " - " Лацио ". " Севилия " пук ще би трябвало да пътува до Хърватия, където да срещне " Динамо " Загреб и атрактивните му почитатели. На " Аталанта " предстоят мачове с " Олимпиакос ", а на немския " Борусия " Дортмунт - конфликти с " Рейнджърс ".

" Севиля " - " Динамо " Загреб
" Аталанта " - " Олимпиакос "
" Лайпциг " - " Реал Сосиедад "
" Барселона " - " Наполи "
" Зенит " Санкт Петербург - " Бетис "
" Борусия " Дортмунд - " Рейнджърс "
" Шериф Тираспол " - " Спортинг " Брага
" Порто " - " Лацио "

Първите мачове са на 17 февруари 2022 година, а реваншите са седмица по-късно - на 24 февруари.

Снимка: uefa.com

През сезон 2021/2022 регламентът в Лига Европа беше изменен. Вместо третите в групите на Шампионската лига да се влеят в елиминациите, те ще би трябвало да играят плейофи. Победителите от срещите отиват на осминафинал, където ги чакат отборите, класирали се преди всичко в четворките в Лига Европа.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР