Барселона ще отправи конкретна оферта към седемкратния носител на “Златната

...
Барселона ще отправи конкретна оферта към седемкратния носител на “Златната
Коментари Харесай

“Барселона” ще отправи конкретна оферта към Лионел Меси

" Барселона ” ще насочи съответна оферта към седемкратния притежател на “Златната топка ” Лионел Меси да се завърне в клуба, заяви Вероника Брунати, журналистка от Telemundo Deportes и Fox Sports Argentina.

Разговорите трябвало да започват незабавно след следващото Ел Класико през този сезон. В сряда е реваншът от полуфиналите за купата на краля на “Ноу Камп ”. Първият мач в Мадрид приключи 1:0 за каталунците.

Според Вероника Брунати главен фактор при договарянията щял да е треньорът на “Барселона ” Шави, който изкара значително сезони паралелно до Меси в състава на “синьо-червените ”, написа news.bg.

Той е наясно, че Меси не е благополучен в настоящия си тим “Пари Сен Жермен ”, а наличието му на “Ноу Камп ” може да въодушеви младите му съотборници за триумф в Шампионската лига през идващия сезон.

През това състезание аржентинецът има 18 гола и 17 асистенции за отбора от френската столица. В последния мач на “Парк де Пренс ”, изгубен от домакините с 0:1, международният първенец бе освиркан от личната си аудитория и не скри огорчението си.

Освен това шефовете на парижани желаят той да се съгласи на понижение на заплатата с 25%, до момента в който самият Меси упорства тя да му бъде увеличена и изравнена с тази на Килиан Мбапе. В момента Лео прибира по 40 млн. евро на година преди заплащането на налозите.

Четирима от посочените за титуляри в “Барселона ” сигурно пропущат днешното домакинство против “Реал ”. Контузените Андреас Кристенсен, Педри, Франки де Йонг и Усман Дембеле не попаднаха дори в групата.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР