Барселона се е обогатила с близо 270 млн. евро благодарение

...
Коментари Харесай

MWC събитията са създали над 140 хил. работни места в Барселона


Барселона се е обогатила с близо 270 млн. евро с помощта на семейството на Световния мобилен конгрес тази година (снимка: CC0 Public Domain)

Браншовата организация GSMA приветства въздействието на MWC 2022 върху Барселона, като разгласи, че събитието е надхвърлило прогнозите, генерирайки 267 милиона евро за стопанската система на града и създавайки 7100 работни места на ненапълно работно време.
още по темата
Асоциацията на мобилната промишленост разкри цифрите на взаимна конференция, с цел да очертае разширението на партньорството с Барселона, съгласно което градът ще остане дом на събитието най-малко до 2030 година

Изпълнителният шеф на GSMA Джон Хофман съобщи, че GSMA е очаквала събитието да генерира 240 милиона евро и към 6700 работни места на ненапълно работно време. Той дефинира като „ радостно “ откритието, че ревюто е надминало личните си прогнози.

Като цяло поредицата от събития MWC е генерирала 5,4 милиарда евро и е основала 141 000 работни места на ненапълно работно време за стопанската система на Барселона от 2006 година, когато се организира за първи път там.

Асоциацията е „ горда “, че MWC се организира в сърцето на Барселона. „ Нямам самообладание да поздравявам мобилната екосистема на идващото издание през февруари 2023 година “, съобщи генералният шеф на GSMA – Матс Гранрид. По проект MWC Barcelona 2023 ще се организира от 27 февруари до 3 март.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР