Барселона продължи с безгрешното си представяне и победи Атлетик Билбао

...
Барселона продължи с безгрешното си представяне и победи Атлетик Билбао
Коментари Харесай

Барса безгрешна и срещу Атлетик Билбао


Барселона продължи с безгрешното си показване и победи Атлетик Билбао с 2:0 в дуел от 29-ия кръг на испанската Ла Лига, игран на стадион " Камп Ноу ".

Успехът за домакините бе изкован в границите на първата част от мача. Интересното е, че гредите избавиха баските цели три пъти през първите 45 минути, отказвайки на два пъти най-скъпия футболист в историята на каталунците Филипе Коутиньо и един път неговия съотечественик Паулиньо.



Първият гол падна още в 8-ата минута и бе дело на Пако Алкасер. Попадението обаче бе при явна засада на Жорди Алба, която остана скрита за страничния рефер. В 30-ата минута Лионел Меси удвои с прелестен шут. Аржентинецът зарадва своите почитатели и с ексцентрични придвижвания в раменете при головата си наслада.

През второто полувреме каталунците, а и техните противници, по-скоро понижиха оборотите и не търсеха непременно нова смяна в резултата.

Така Барса събра 75 точки и дръпна с цели 11 на втория Атлетико Мадрид, който е с мач по-малко. Атлетик Билбао пък е 13-и с 35 пункта.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР