Барселона продължава с резултатната игра под ръководството на Сито Алонсо

...
Барселона продължава с резултатната игра под ръководството на Сито Алонсо
Коментари Харесай

Барса вкара 100 и поведе колоната, Везенков с добри минути

Барселона продължава с резултатната игра под управлението на Сито Алонсо и победи Обрадойро със 100:58, като по този метод оглави класирането в Лига АСВ. Успехът бе четвърти следващ за каталунците от началото на новото състезание в Испания, а с изключение на тях Реал (Мадрид) и Фуенлабрада имат цялостен актив от 4-0, само че точковата разлика на Барса е +81 и е по-добра от тази на другите два отбора и ги изстреля на върха на таблицата.

За втори следващ мач “блаугранас” доближиха 100 вкарани точки, откакто преди седмица разрушиха Бургос със 111:81, а единствено преди няколко дни вкараха 98 на Панатинайкос в първия кръг на Евролигата.

Александър Везенков направи положително включване в днешния мач и получи 18 минути игра, появявайки се на терена от пейката. Българският национал вкара 9 точки, овладя 4 битки, даде 1 асистенция и добави по 1 чадър и 1 отнета топка, само че също по този начин натрупа и 3 персонални нарушавания. 22-годишният левичар вкара 2/3 за 2 точки, 1/1 за 3 точки и 2/2 от наказателната линия.

Пиер Ориола поведе реализаторите в синьо-червено райе през днешния ден със своите 19 точки. След него се подредиха Тома Йортел с 14, Анте Томич с 11 и Хуан Карлос Наваро с 10. Домакините бяха съвсем безгрешни с 26 асистенции и единствено 9 неточности, както и извънредно висок % от тройката - 15/27 (55%).

Gràcies Palau!!

#ForçaBarça! pic.twitter.com/GVtioc2LNa
— FCB Basket (@FCBbasket) October 15, 2017
Американецът Мат Томас с 19 точки и литовецът Еймантас Бенджиус с 13 единствени приключиха с двуцифрени индикатори за гостите от Обрадойро, които са десети в подреждането с 2 победи и 2 загуби.

На 20 октомври Барселона гостува в Белград на Цървена звезда в първата си аудиенция през постоянния сезон на Евролигата, а два дни по-късно още веднъж има мач за състезание, който още веднъж е надалеч от у дома, само че в Мадрид - против Естудиантес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР