Барселона продължава да бъде безпогрешен в представянето си в Ла

...
Барселона продължава да бъде безпогрешен в представянето си в Ла
Коментари Харесай

И без Меси Барселона продължава да е безпогрешен

Барселона продължава да бъде непогрешим в представянето си в Ла Лига, откакто завоюва с 2:0 гостуването си на Малага от 28-ия кръг на испанското състезание. Головете за каталунците означиха Луис Суарес и Филипе Коутиньо. Това е първото попадение за уругвайския нападател против Малага. „ Блаугранас “ бе без най-голямата си звезда Лионел Меси, който заради персонални аргументи отпадна в последния миг от състава на старши треньора Ернесто Валверде. Така Барселона към този момент 28 кръга е без загуба в Примера дивисион.

Барселона имаще превъзходство в мача през цялото време. В 13-та минута Луис Суарес бе изведен на отлична позиция в наказателното поле на Малага и стреля, само че Роберто Хименес избави.

Барселона поведе в резултата две минути по-късно. Жорди Алба направи съвършено центриране в наказателното поле на Малага, където Луис Суарес бе изтърван от Игнаси Микел, засече топката с глава и я вкара в десния ъгъл на вратата на Роберто.

Ен-Несири се опита да изненада Марк-Андре тер Стеген с отдалечен прехвърлящ удар в 19-та минута, само че немският вратар внимаваше и избави.

Барселона провежда доста добра офанзива в 21-та минута. Самюел Умтити комбинира с Луис Суарес, който с едно допиране изведе Паулиньо, който стреля от близко, от дребен ъгъл, само че в навън.

Барселона удвои своята преднина в 28-та минута. Усман Дембеле доста добре финтира Федерико Рика, след което подаде към Филипе Коутиньо, който бе изтърван от Роберто Росалес и бразилският футболист на каталунците с пета вкара топката във вратата на Роберто.

Малага остана с човек по-малко на терена, откакто съдията Мартинес Мунуера изгони с пряк червен картон Самуел Гарсия в 30-та минута. Гарсия влезе доста жестоко с бутоните напред в десния гален на крайници на Жорди Алба.

Иван Ракитич лиши топката в 33-та минута, след което стреля от дъгата на наказателното поле на Малага, само че настрана от левия дирек на вратата на Роберто.

Итура се пребори за топката в 36-та минута в наказателното поле на Барселона, след което я постави на главата на Юсен Ен-Несири, който бе непокрит и стреля с глава, само че неопределено и настрана от десния дирек на вратата на Тер Стеген.

Меди Ласен насочи рисков удар в 39-та минута, само че над напречната греда на вратата на Барселона.

Паулиньо комбинира в 42-та минута чудесно с Филипе Коутиньо, а той насочи доста прекрасен диагонален удар, само че Роберто внимаваше и избави.

Усман Дембеле насочи удар от въздуха в 48-та минута, само че топката мина на сантиметри настрана от десния дирек на вратата на Роберто.

Барселона направи доста сериозен пропуск в 55-та минута, когато Усман Дембеле постави топката на главата на Самюел Умтити, който обаче нанесе слаб удар и Роберто избави.

Серхи Роберто комбинира с Усман Дембеле в 65-та минута. Французинът стреля от границата на наказателното поле на Малага, само че Роберто избави.

Филипе Коутиньо насочи рисков удар от отдалеченост в 70-та минута, който Роберто избави. Четири минути по-късно Жорди Алба насочи диагонален удар, само че неопределено и настрана от левия дирек на вратата на Роберто. Луис Суарес стреля от фаул в 76-та минута, само че топката мина настрана от десния дирек на вратата на Малага.

Барселона направи нов доста сериозен пропуск в 89-та минута, когато Луис Суарес и Филипе Коутиньо направиха двойно подаване, след което бразилецът излезе самичък против Роберто, само че в последния миг бранител на Малага съумя да му избие топката и да му попречи да насочи удар.

След този триумф Барселона продължава да е водач в Примера дивисион със 72 точки. Атлетико Мадрид е втори с 61 точки, само че и мач по-малко. Реал Мадрид е трети с 57 точки, а Валенсия е четвърти с 56 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР